Thursday, 4 December 2008

hari yang gumbira!!!bersama2 DEWA!

aku rasa aku lah ibu mengadung yang paling bahagia sebab hari nie...ada shooting kat COMMERCIAL HUB STUDIO tempat aku kije. bos aku ckp ada band Indon nak datang aku ingat dia wat lawak jer la..takkan la band indon nak datang...ntah ngapu2 je org tua ni.tapi aku terfikir gak dari mlm tadi sebab CELCOM tu yang nak commercial takkan artis cikai2...sumpah tak tau nie..

sampai la pagi tadi hubby aku bagitau aku "kang DEWA nak datang" hehehehe konon nak pujuk la tu ceh takdenyer aku nak reda ngajuk gak! huhuhuhuhu

tetiba terfikir lagi eh tul ker DEWA? hubby aku tak pernah menipu...heheheh sonoknyer...tunggu la..sah depan mata bebudak DEWA duk 'berkeliaran' hehehehe...masa yg sama mata terkejung sat kat ONCE yg duk make up.ape ONCE?ulang sekali lagi ONCE! huh aku mimpi ker...mak aii punyer la aku minat kat mamat nie nak lagi tang suara dia lagu DEALOVA memang la lagu berhantu pada aku...lau tak takkan la SITI NURHALIZA leh bagi lagu nie kat DATUK K nyer kan..kan..

heheheeh nanti aku download pic aku dgn ONCE peh hubby aku pung jeles tengok gambo meleleh aku dgn ONCE sebab dia leh kata memang kaki lagu INDON nie...mcm la M'sia takde penyanyi best kan? heheheh pepun AMY SEARCH tetap ROCCCCKKKKK!!

memang duk tersengeh je la arini...gambo dengan ONCE tu akan aku ingat sampai bebila..bukan senang nak jumpe mereka niekan?herga tiket beratus tu utk konsert depa..nie depa dtg sendiri kat depan mata tak haru ker korang rasa...heheheheh sume nak lelebih tak leh la sebab depa kije tak leh la kaco...tu jer.masa kije kenalah kite faham dema nak cari duit tul tak? dah settle leh la kaco..

nie dapat la sikit jadi la..dari takde langsung kan? hehehehe aku tak download lagi pic aku tu mlm kang aku wat leh kasi korg JELLLLLLLLLLEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSs gitu...hehehehe

ADIOS! CHOW!

2 comments:

whyiamsosleepy said...

kaknoris..
dah pregnant ek.. congrats

BUNK BED said...

BABE..I HEARD U R PREGNANT WITH UR FIRST BABY!! wow!!!! tahniah akak ku!!! mish u lot laa!!!!